Op zoek naar advies over het verduurzamen van je woning?

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor onafhankelijk advies en ontdek hoe jij het meeste kan besparen in jouw situatie.

Ruim 10 jaar de specialist in het verduurzamen van woningen

Beginnen met het verduurzamen van je woning kan overweldigend lijken, maar bij The Green Experience helpen we je stap voor stap. De eerste stap is een grondige evaluatie van jouw huidige situatie. Dit omvat het controleren van isolatie, energieverbruik en verwarmingssystemen. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt adviesrapport met de meest effectieve maatregelen voor jouw specifieke woning.

Gratis onafhankelijk adviesgesprek

In een kort adviesgesprek (mag digitaal) nemen wij je gratis mee in de mogelijkheden en bespreken we:

  • Welke verduurzamingssystemen voor jouw situatie interessant zijn
  • Welke mogelijke subsidies je kunt krijgen
  • Advies hoeveel je mogelijk kunt besparen en de terugverdientijd

Vul je contactgegevens hieronder in en dan spreken we elkaar snel!

The Green Experience Zonnepanelen Roosendaal

Ruim 10 jaar de specialist in het verduurzamen van projecten en woningen

Geschikt voor elk type woning

Altijd binnen 24u reactie op je vraag

Advies inclusief subsidiehulp

Specialist in isoleren tot ventileren

Hulp bij besparen op je energierekening

Onze referenties

Herbert Rozeboom

Amsterdam - woning

Goed en professioneel advies gehad, werknemers die goed over hun eigen veiligheid nadenken en ook de juiste materialen mee hebben. Zeker aan te bevelen.

Martijn Croon

Rotterdam - woning

Gedurende een grote renovatie/nieuwbouw traject van ons huis in Rotterdam hebben we samengewerkt met The Green experience.

Ze hebben bij ons de warmtepomp zonnepanelen en vloerverwarming aangelegd. We zijn uitermate tevreden met dit bedrijf: zowel in het begin met het meedenken als de gehele uitvoering en nazorg.

Elouafi, staat altijd klaar en heeft ons enorm goed begeleid. Bedankt voor de fijne samenwerking

Luuk van Oerle

Breda - woning

Heel tevreden over de installatie van onze warmtepomp. Alles is heel netjes afgewerkt en er is altijd goede communicatie geweest.

Mandy Willems

Roosendaal - woning

Goede betrouwbare partij die goed met je meedenkt. Komt afspraken na en levert tijdig op. Reageren snel en denken in oplossingen.

Kunnen een totaaloplossing bieden om volledig gasloos te kunnen wonen. Hebben bij ons reeds een lucht/warmtepomp en een slim klimaatoplossingssysteem geïnstalleerd.
Wij zijn erg tevreden.

Download onze gratis brochure

5 Tips om te starten met het verduurzamen van je woning

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van je woning? En bent u naar praktische tips om direct aan de slag te gaan? Download hier gratis & vrijblijvend onze brochure en lees meer over:

  • Hoe jij kunt starten met het verduurzamen van je woning
  • Waar in je woning je slim kunt verduurzamen en besparen 
  • Verschillende vormen van verduurzamen en welke echt effectief zijn

Wie is The Green Experience?

The Green Experience helpt huiseigenaren om hun woningen te verduurzamen, met als bijkomend resultaat dat de energierekeningen lager worden en de woningwaarde hoger wordt.

Dit doen we met onze maatwerk totaaloplossingen. We bieden namelijk een heel scala aan producten aan om je woning te verduurzamen (denk aan zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, etc.), maar hoe weet je nou wat het meeste rendement oplevert?

Om die reden voeren wij altijd een besparing scan uit. Uit die besparing scan achterhaal je waar jij juist kan besparen en waar jouw rendementen te halen vallen.

Hoe kun je het beste je huis verduurzamen?

De beste manier om je huis te verduurzamen is door een geïntegreerde aanpak te kiezen die verschillende technologieën en oplossingen combineert. Begin met goede isolatie om warmteverlies te minimaliseren. Voeg vervolgens zonnepanelen toe voor duurzame energieopwekking en overweeg een warmtepomp voor efficiënte verwarming en koeling. Slimme thermostaten en energiezuinige apparaten kunnen verder helpen om uw energieverbruik te optimaliseren. Ons team staat klaar om je te adviseren en een plan op maat te maken dat past bij jouw woning en budget.

Weten wat er allemaal mogelijk is?

Bezoek dan ons Experience Center! Hier kun je de nieuwste duurzame oplossingen bekijken en testen. Zo weet je precies hoe alle producten werken, wat de voordelen zijn, hoe ze impact hebben op jouw energierekening en wooncomfort en kun je al je vragen stellen bij onze experts.

Beginnen met het verduurzamen van je woning kan overweldigend lijken, maar bij The Green Experience helpen we je stap voor stap. De eerste stap is een grondige evaluatie van jouw huidige situatie. Dit omvat het controleren van isolatie, energieverbruik en verwarmingssystemen. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt adviesrapport met de meest effectieve maatregelen voor jouw specifieke woning. Bezoek ons Experience Center om verschillende oplossingen te zien en te testen, en laat ons je begeleiden naar een duurzamer huis.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie een vraag? Of wil je een keertje langskomen in onze Experience Center om te kijken wat er mogelijk is voor jouw specifieke situatie?

Vul dan hieronder even ons contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!

Veelgestelde vragen

Elke woning is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. We analyseren jouw woning en adviseren jou over de beste combinaties van isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame oplossingen. Dit zorgt voor een maximale energie-efficiëntie en comfort in jouw huis.

Dit ligt ook weer aan je specifieke situatie, maar er is erg veel mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan kunnen wij jou adviseren over de meest relevante subsidies en jou helpen met een aanvraag.

Een zeer terechte vraag! Verduurzamingsmaatregelen kunnen de waarde van de woning aanzienlijk verhogen. Woningen met duurzaamheidsmaatregelen worden steeds aantrekkelijker voor kopers.

Vraag? Stel hem hier: