4,9

Thuisbatterij

Slimme Thuisbatterijen: Optimaliseer je Energieverbruik en Bespaar!

Bij The Green Experience zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen voor duurzame energie. Ontdek hoe onze thuisbatterijen, u kunnen helpen om uw energieverbruik te optimaliseren en uw energierekening te verlagen, terwijl u ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Hoe werken slimme thuisbatterijen van Bliq?

Met onze slimme thuisbatterijen kunt u elektriciteit automatisch inkopen, verbruiken en zelfs verkopen. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd, in combinatie met zonnepanelen en dynamische energiecontracten. Dit betekent dat u kunt profiteren van de schommelende energieprijzen gedurende de dag, waarbij u rechtstreeks stroom inkoopt van de groothandelsmarkt op het meest gunstige moment.

Onze merken:

Realiseer een Duurzaam Thuis Binnen 3 Maanden

Bekijk of je woning geschikt is!

Vul je adresgegevens in en start met de gratis check. Vervolgens regelen we een ontmoeting met een van de adviseurs, om jouw situatie grondig te evalueren. Na deze persoonlijke beoordeling, bieden we je geheel vrijblijvend een op maat gesneden advies en een gedetailleerde offerte aan.

The Green Experience Zonnepanelen Roosendaal

Neem Contact Op voor Jouw Energieopslagoplossing

Ben je klaar om jouw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?

Voordelen van Energieopslag

Financiële Voordelen

Bliq-klanten verdienen gemiddeld €42 tot €124 per maand en besparen dit op hun energierekening door dynamische energiecontracten en slimme energiehandel.

Altijd Groene Stroom

Profiteer van de laagste energieprijzen wanneer er overproductie aan zon en wind is, waardoor u kunt genieten van duurzaam opgewekte energie.

Optimale Terugverdientijd

In tegenstelling tot batterijen die alleen zonnestroom opslaan voor eigen gebruik, garandeert Bliq dat u altijd de goedkoopste stroom van de dag krijgt.

Flexibiliteit en Onafhankelijkheid

Kies uw eigen dynamische energiemaatschappij zonder enige verplichtingen. Bliq biedt ook maandelijkse opzegbaarheid voor uw gemak.

Download gratis

De toekomst van duurzame verwarming

Een uitgebreide gids voor het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning of bedrijf

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van energieopslag kun je je energiekosten verlagen. Je kunt energie opslaan wanneer de tarieven lager zijn en deze gebruiken wanneer de tarieven hoger zijn. Daarnaast kun je in sommige gevallen ook profiteren van netstroomteruglevering en financiële voordelen van energiemarkten.

Onze Energieopslagoplossingen

Bij The Green Experience bieden we diverse energieopslagoplossingen die aan jouw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Of je nu op zoek bent naar batterijopslagsystemen voor thuisgebruik of geavanceerde energieopslagsystemen voor commerciële toepassingen, wij hebben de expertise en het assortiment om aan jouw wensen te voldoen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Bekijk dan de veelgestelde vragen over energieopslag

Energieopslag is het proces van het opslaan van energie voor later gebruik. Het stelt je in staat om energie te bewaren wanneer deze beschikbaar is en deze op een later tijdstip te benutten wanneer de vraag naar energie hoger is.

Er zijn verschillende soorten thuisbatterijtechnologieën, zoals batterijopslag, thermische opslag, pompcentrales, waterstofopslag en flywheel-opslag. Elk heeft zijn eigen kenmerken en toepassingen.

Energieopslag speelt een cruciale rol bij het bevorderen van duurzaam energiegebruik. Het maakt het mogelijk om hernieuwbare energiebronnen efficiënter te benutten, energiepieken op te vangen en een betrouwbare energievoorziening te garanderen, zelfs tijdens storingen of calamiteiten.

Ja, energieopslag kan perfect worden gecombineerd met zonnepanelen. Het stelt je in staat om overtollige zonne-energie op te slaan die gedurende de dag wordt geproduceerd en deze ’s avonds of op bewolkte dagen te gebruiken, waardoor je zelfvoorzienend en minder afhankelijk van het elektriciteitsnet wordt.

De opslagduur varieert afhankelijk van het type energieopslagtechnologie. Batterijopslagsystemen kunnen energie enkele uren tot enkele dagen opslaan, terwijl thermische opslagsystemen in staat zijn om energie gedurende langere periodes vast te houden.

Ja, energieopslagsystemen zijn ontworpen met de veiligheid als prioriteit. Moderne systemen hebben ingebouwde veiligheidsmechanismen om risico’s zoals oververhitting, kortsluiting en overbelasting te minimaliseren.

Ja, energieopslag kan je helpen geld te besparen. Je kunt gebruikmaken van goedkopere energietarieven door energie op te slaan wanneer de prijzen laag zijn en deze te gebruiken wanneer de prijzen hoger zijn. Bovendien kun je in sommige gevallen ook geld verdienen door deel te nemen aan energiemarkten en het terugleveren van energie aan het net.

Ja, energieopslag kan dienen als een betrouwbare back-upvoorziening tijdens stroomuitval. Je kunt je eigen opgeslagen energie gebruiken om essentiële apparaten en systemen draaiende te houden, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens noodsituaties.

Ja, energieopslagoplossingen zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en schaal van een huishouden of een bedrijfsomgeving.

The Green Experience heeft uitgebreide expertise in energieopslagoplossingen. We kunnen je adviseren over de beste energieopslagtechnologieën die passen bij jouw behoeften en budget. Onze professionele installatieteams zorgen voor een naadloze implementatie, zodat je kunt genieten van de voordelen van energieopslag en een duurzamere toekomst kunt creëren.