4,9

Isolatie | Een groen huis

Wilt u graag uw huis isoleren en energie besparen?

Uw huis isoleren biedt vele voordelen, waaronder energiebesparing, comfort en een hogere woningwaarde. Het helpt ook de ecologische voetafdruk van uw huis te verminderen door de hoeveelheid energie die nodig is voor verwarming en koeling te verminderen.

Bij The Green Experience weten we dat elk huis uniek is. Daarom bieden wij isolatieoplossingen op maat. Of u nu muren, daken, vloeren of ramen isoleert, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het selecteren van de beste isolatie en technologie om uw huis energiezuiniger te maken.

Onze isolatie-experts zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in woningisolatie. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die passen bij hun levensstijl en budget.

Heeft u interesse om uw woning te isoleren, neem dan gerust contact met ons op. We geven gratis en vrijblijvend advies om te bespreken hoe u uw huis efficiënter kunt maken en uw energierekening kunt verlagen. Langdurige resultaten zijn gegarandeerd. 

Realiseer een Duurzaam Thuis Binnen 3 Maanden

Bekijk of je woning geschikt is!

Vul je adresgegevens in en start met de gratis check. Vervolgens regelen we een ontmoeting met een van de adviseurs, om jouw situatie grondig te evalueren. Na deze persoonlijke beoordeling, bieden we je geheel vrijblijvend een op maat gesneden advies en een gedetailleerde offerte aan.

The Green Experience Zonnepanelen Roosendaal

Maak vandaag nog een afspraak met onze expert.

Ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening door uw huis te isoleren. Klik hier om een afspraak in te plannen!

Muren Isoleren

Door uw muren te isoleren voorkomt u warmteverlies in uw woning. Dit kan bijvoorbeeld door spouwmuurisolatie, waarbij de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt opgevuld met isolatie. Ook kunt u de muren binnen of buiten isoleren met verschillende soorten isolatie.

Dak isolatie

Een goed geïsoleerd dak kan veel energie besparen. Dit kan bijvoorbeeld door het dak te isoleren met glaswol, steenwol of isolatieplaten. U kunt ook de zolder isoleren. Dit verbetert de warmteverdeling in uw woning.

Vloer isoleren

Een goed geïsoleerde vloer houdt uw woning op een aangename temperatuur en voorkomt dat koude lucht vanuit buiten uw woning binnendringt.

Geïsoleerde ramen

Goed geïsoleerde ramen zorgen voor minder warmteverlies en minder hinderlijk geluid van buitenaf. Dit kan bijvoorbeeld door HR++ of trippel beglazing.


Door uw woning goed te isoleren kunt u veel energie besparen en uw woning comfortabeler maken. Bij het isoleren van uw woning is het belangrijk om het juiste isolatiemateriaal te kiezen en de isolatie vakkundig en zorgvuldig uit te voeren. Meer weten over woningisolatie? Neem contact op met een van onze expert.

Wilt u graag uw huis isoleren en energie besparen?

Wilt u besparen op uw elektriciteitsrekening en tegelijkertijd het milieu helpen? Overweeg dan om je huis te isoleren. Een goede isolatie van muren, daken, vloeren en ramen kan veel energie besparen. Dit verlaagt niet alleen uw energierekening, het is ook beter voor het milieu omdat het uw CO2-uitstoot vermindert. Het verhoogt ook de waarde van uw huis en verhoogt het wooncomfort.

The Green Experience helpt u bij het isoleren van uw woning. Onze experts hebben ruime ervaring en kunnen u adviseren over de beste isolatiemethode voor uw situatie. Voor elk huis, oud of nieuw, is er een oplossing. Bovendien gebruiken we alleen duurzame materialen en zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van isolatie.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw woning te isoleren en hoeveel geld u hiermee kunt besparen. 

Nog geen antwoord op je vraag?

Bekijk dan de veelgestelde vragen over woning isoleren

Het isoleren van uw huis zorgt ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden en kou beter wordt buitengehouden. Dit verlaagt uw energierekening en verhoogt uw comfortniveau.

Het is raadzaam voor zover mogelijk om uw muren, dak, vloer en ramen te isoleren om optimale energie-efficiëntie te bereiken.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal beschikbaar, waaronder minerale wol, ecologische- en kunststof isolatie. Het juiste materiaal hangt af van uw specifieke situatie en uw budget.

De kosten van het isoleren hangen af van verschillende factoren, uw specifieke woningsituatie speelt hierbij een belangrijke rol en het type isolatiemateriaal dat gekozen wordt. Dit betreft altijd maatwerk. 

Ja, u kunt zelf uw huis isoleren, maar het is wel aan te raden om een professional in te schakelen om ervoor te zorgen dat de isolatie correct en veilig wordt aangebracht.

De duur van het isolatieproces hangt af van uw woningsituatie en het type isolatiemateriaal dat u kiest. Over het algemeen duurt het isoleren van een volledig huis enkele dagen tot enkele weken.

Ja, isolatie kan helpen om het geluid van buitenaf te verminderen en ook het geluid dat binnenshuis wordt geproduceerd, te dempen.

Het besparingspotentieel hangt af van verschillende factoren, waaronder de woningsituatie en uw huidige energieverbruik. In het algemeen kan isolatie leiden tot een besparing van 10% tot 50% op uw energierekening.

Ja, het is belangrijk om uw huis luchtdicht te maken om optimale energie-efficiëntie te bereiken. Dit kan worden gedaan door het afdichten van kieren en gaten en het monteren van luchtdichte ramen en deuren.