4,9

Groene oplossingen

Ontdek de kracht van duurzaamheid met
The Green Experience

Samen maken we het verschil

Onze expertise ligt in het leveren van maatwerkoplossingen voor zonnepanelen, warmtepompen, energieopslag, isolatie en laadpalen voor elektrische voertuigen. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen op uw dak om groene energie op te wekken, het implementeren van een warmtepomp voor efficiënte verwarming en koeling, of het plaatsen van een laadpaal voor uw elektrische auto, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij The Green Experience geloven we in transparantie en vertrouwen. Onze ervaren experts staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven en uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Samen stellen we een duurzaam plan op dat perfect aansluit op uw situatie en budget. Wij begeleiden u van begin tot eind, van inventarisatie en advies tot aan de installatie en nazorg.

Ons doel is om duurzaam wonen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en subsidies om uw investering te ondersteunen.

GreenHome

Isolatie

Een huis met veel groene energie is een huis dat zich richt op duurzaamheid en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Dit kan onder andere worden bereikt door het installeren van zonnepanelen, windturbines of geothermische energie. Hierdoor kan het huis zelf energie opwekken en onafhankelijk zijn van de traditionele energiebedrijven. 

Dit kan niet alleen helpen bij het besparen op energiekosten, maar ook bijdragen aan een reductie van de uitstoot van schadelijke stoffen en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen. Een huis met veel groene energie is een stap in de juiste richting voor een duurzamere toekomst.

Een warmtepomp is een apparaat dat energie uit de lucht, grond of water haalt en deze omzet in warmte voor verwarming en/of koeling van een huis. Het werkt door middel van een compressor en een warmtewisselaar, die de warmte van de bron naar de woning transporteren. Warmtepompen zijn een efficiënte en duurzame manier om een huis te verwarmen en koelen, omdat ze gebruik maken van natuurlijke energiebronnen in plaats van conventionele brandstoffen. Dit kan leiden tot een lagere CO2-uitstoot en energiekosten.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen beschikbaar, zoals lucht/lucht, grond/water en lucht/water warmtepompen. Elk van hen heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor specifieke situaties.

warmtepomp

Warmtepomp

WTW-ventilatie

Wind

Ventilatie en WTW (warmteterugwinning) zijn belangrijke aspecten van een duurzaam huis. Goede ventilatie zorgt ervoor dat verse lucht de woning binnenkomt en vervuilde lucht naar buiten wordt afgevoerd.

Dit helpt bij het verminderen van de luchtverontreiniging en bij het verbeteren van de gezondheid van de bewoners. WTW-systemen werken door de warmte uit de afgevoerde lucht te recupereren en deze te gebruiken om de verse lucht te verwarmen. Dit helpt bij het besparen van energie en bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Door de combinatie van ventilatie en WTW-systemen, kan een huis efficiënter en duurzamer zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid en comfort van de bewoners.

Een PV-installatie (photovoltaïsche installatie) is een systeem dat zonlicht omzet in elektriciteit. Dit kan worden bereikt door middel van zonnepanelen, die zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit via een proces genaamd fotovoltaïsche effect. Deze opgewekte elektriciteit kan worden gebruikt voor de eigen energiebehoefte van het huis of teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet. PV-installaties zijn een populaire manier om groene energie op te wekken en bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarnaast kan het ook helpen om de energiekosten te verminderen.

Solar

Zonnepanelen

Download gratis

De toekomst van duurzame verwarming

Een uitgebreide gids voor het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning of bedrijf

Battery

Thuisbatterij

Energieopslag is een technologie die het mogelijk maakt om energie op te slaan voor later gebruik. Dit kan worden gedaan door middel van verschillende technologieën, zoals accu’s, warmtepompen, waterstoftanks of ijskristallen. Energieopslag kan helpen bij het verhogen van de efficiëntie van duurzame energie-opwekking systemen, zoals zonnepanelen of windturbines, door de opgewekte energie op te slaan voor later gebruik wanneer de vraag het grootst is. 

Bovendien, energieopslag kan ook bijdragen aan een betere stabiliteit van het energienet door pieken en dalen in energievraag op te vangen. Dit kan helpen bij het verminderen van de afhankelijkheid van conventionele energiebronnen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Laadpalen zijn specifieke oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s). Ze zijn ontworpen om de batterijen van de EV op te laden, zodat deze weer klaar zijn voor gebruik. Laadpalen kunnen worden geïnstalleerd in huizen, bedrijven en openbare locaties.

Deze kunnen worden gekoppeld aan groene energiebronnen, zoals zonnepanelen of windturbines, waardoor de EV op een duurzame manier kan worden opgeladen. Laadpalen zijn een belangrijk onderdeel in de groei van elektrisch vervoer en helpen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen en het verminderen van afhankelijkheid van conventionele brandstoffen.

Opladen

Laadpaal

Samenwerken

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Samen met jou stellen we een plan op dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om zonnepanelen, warmtepompen, isolatie of andere duurzame oplossingen, we geven advies en zorgen voor maatwerk en realiseren het. 

Ons Team

Klaar om samen een groen plan te realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we van uw huis een duurzaam thuis waar u van kunt genieten en tegelijkertijd het milieu spaart. The Green Experience staat voor u klaar!

Warmtapwater is essentieel voor het dagelijks leven, het wordt gebruikt voor het douchen, afwassen, koken, enz. Er zijn verschillende manieren om warm tapwater te produceren, zoals boilers, geiser, of warmtepompen. Een efficiënte manier om warm tapwater op te wekken is door middel van een warmtepompboiler, die warmte uit de lucht, grond of water haalt en deze omzet in warm tapwater.

Dit kan leiden tot een lagere CO2-uitstoot en energiekosten. Bovendien, sommige warmtepompboilers kunnen ook worden gekoppeld aan zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen, waardoor het warm tapwater op een duurzame manier kan worden opgewekt.

EnergyWater

Regenwater Opvangsysteem

SmartHome

Smarthome Regelsysteem

ons geavanceerde Smarthome Regelssysteem in combinatie met Wavin’s Indoor Climate oplossingen. Ontdek hoe onze slimme technologieën en innovatieve klimaatsystemen uw huis transformeren tot een energiezuinige, comfortabele en duurzame leefomgeving. Met ons Smarthome Regelssysteem en Wavin’s Indoor Climate kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd uw uitgaves goed in de gaten houden. Ook kunt u genieten van ultiem comfort en gemak.

Ons Smart Home Regelssysteem integreert naadloos met diverse duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen, ventilatie en energieopslag. Het systeem verzamelt realtime gegevens en past de instellingen aan op basis van uw voorkeuren en het actuele energieverbruik. Hierdoor geniet u van een optimale energie-efficiëntie en kunt u besparen op uw energierekening.

Ervaar de groene wereld door de ogen van experts

Neem contact op