4,9

Onze Aanpak

The Green Experience Zonnepanelen Roosendaal

1. Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking, waarin we de situatie van u in kaart brengen. We bespreken uw wensen, verwachtingen en mogelijke oplossingen. Daarnaast nodigen we u uit om ons Experience Center te bezoeken, waar u verschillende duurzame oplossingen kunt ervaren en gedetailleerde uitleg krijgt over de mogelijkheden.

2. Maatwerkadvies

Na de kennismaking stellen wij het maatwerkvoorstel op, afgestemd op uw situatie. Wij vragen enkele gegevens op, zoals uw huidige energieverbruik en eventuele tekeningen van uw woning. Vervolgens plannen we een afspraak in om het advies aan u te presenteren. De fysieke opname van uw situatie vindt dan ook plaats.

Ons advies biedt inzicht in uw energiebesparing, subsidiemogelijkheden, investering en mogelijke verduurzamingsoplossingen. Deze service kost €349,00 maar dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het afsluiten van een overeenkomst.

3. Terugkoppeling en bijstelling

U krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op het maatwerkadvies en eventuele wijzigingen of aanvullende wensen aan te geven. Indien nodig passen we het advies aan op basis van de fysieke opname en uw input. Het maatwerkadvies wordt vervolgens definitief gemaakt.

4. Offerte en akkoord

Na het maken van uw keuze stellen we een gedetailleerde offerte op voor de uitvoering van de werkzaamheden. We plannen opnieuw een afspraak in om de offerte toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Na uw akkoord op de offerte verzorgen we de opdrachtbevestiging, bestellen we de benodigde materialen en plannen we de werkzaamheden in. 

5. Uitvoeren en instructie

Voordat er gestart wordt met de uitvoering vind een startoverleg plaats. Hierin wordt uitgelegd wat de werkzaamheden exact inhouden, hoeveel tijd hiervoor nodig is en welke eventuele overlast dit zich meebrengt

Na afronding van de werkzaamheden leveren we het project op. We voeren een eindgesprek waarin we uitleg geven over de geïnstalleerde systemen en instructies geven voor het gebruik ervan.

6. Garantie & Beheer en onderhoud

U heeft altijd 2 jaar garantie op alle installaties van The Green Experience. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw product.

Na oplevering bieden we u een beheer- en onderhoudscontract aan, mocht u hiervoor kiezen. Dit contract zorgt ervoor dat uw systemen regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden, waardoor ze optimaal blijven presteren en u langdurig kunt genieten van de voordelen van uw duurzame investering.

Realiseer een Duurzaam Thuis Binnen 3 Maanden

Bekijk of je woning geschikt is!

Vul je adresgegevens in en start met de gratis check. Vervolgens regelen we een ontmoeting met een van de adviseurs, om jouw situatie grondig te evalueren. Na deze persoonlijke beoordeling, bieden we je geheel vrijblijvend een op maat gesneden advies en een gedetailleerde offerte aan.

The Green Experience Zonnepanelen Roosendaal

Neem Contact Op voor Jouw oplossing.

Bent u klaar om uw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?

Kies een betrouwbare partner

Breed scala aan verduurzamingsoplossingen

The Green Experience biedt een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossingen, waaronder zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, ventilatie en nog veel meer. Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van elke klant.

Expertise en ervaring

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van verduurzaming, kunnen onze experts u voorzien van professioneel advies en begeleiding. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zodat we u altijd de meest innovatieve en efficiënte oplossingen kunnen bieden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij The Green Experience werken we alleen met hoogwaardige producten en betrouwbare merken. We selecteren zorgvuldig onze partners en leveranciers om ervoor te zorgen dat we duurzame oplossingen van de beste kwaliteit kunnen leveren. U kunt vertrouwen op onze producten en service voor langdurige prestaties en tevredenheid.

Complete dienstverlening

Wij bieden een volledige service, vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. Onze experts begeleiden u stap voor stap door het hele proces, van het initiële adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud. U kunt rekenen op een soepele en probleemloze ervaring, waarbij al uw vragen en behoeften worden behandeld.

Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor verduurzamingsprojecten, zoals de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE++). Onze experts kunnen u helpen bij het identificeren en aanvragen van de juiste subsidies voor uw specifieke project.

De terugverdientijd van een verduurzamingsproject kan variëren, afhankelijk van de investeringskosten, de besparingen die worden behaald en eventuele subsidies of financiële regelingen. In het algemeen kunnen veel verduurzamingsmaatregelen zoals zonnepanelen en isolatie een terugverdientijd hebben van enkele jaren tot een decennium. Onze experts kunnen u helpen de verwachte terugverdientijd van uw specifieke project te berekenen.

De besparing die u kunt verwachten door uw huis te verduurzamen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type maatregelen dat u neemt, de grootte van uw huis en uw energieverbruik. Onze experts kunnen een gedetailleerde analyse uitvoeren om een realistische schatting te maken van de mogelijke besparingen die u kunt behalen.

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om een warmtepomp te combineren met uw bestaande verwarmingssysteem. Dit wordt vaak gedaan in hybride opstellingen, waarbij de warmtepomp samenwerkt met bijvoorbeeld een cv-ketel. Onze experts kunnen uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren over de beste oplossing voor uw verwarmingsbehoeften.

Ja, zonnepanelen vereisen periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren. Dit omvat het reinigen van de panelen, het controleren van de bedrading en het inspecteren van de algehele staat van de installatie. Onze experts kunnen u voorzien van richtlijnen en advies over het onderhoud van uw zonnepanelen.

Neem contact met ons op

Ervaar de groene wereld door de ogen van experts

Heeft u vragen of wilt u kijken wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wij staan u graag te woord!