Wilt u weten hoeveel u jaarlijks kunt besparen door over te stappen op een warmtepomp? Met onze handige warmtepomp berekening krijgt u direct inzicht in uw mogelijke besparingen.
Bij The Green Experience begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte warmtepompoplossing die perfect past bij uw behoeften en wensen. Onze expertise omvat een breed scala aan warmtepompen van gerenommeerde merken waaronder o.a. Nibe, Siebel Etron en Wolf. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we u begeleiden bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw specifieke situatie. Hier onthullen we hoe onze oplossingen werken, waarom maatwerk belangrijk is en hoe u kunt profiteren van de voordelen van warmtepomp.
Met een warmtepomp investeert u in de toekomst. Door over te stappen op duurzame verwarmingstechnologieën, draagt u bij aan een groenere wereld en profiteert u van mogelijke subsidies en belastingvoordelen.
Het is duidelijk dat de toekomst van woningverwarming niet langer afhankelijk zal zijn van fossiele brandstoffen zoals aardgas. Steeds meer huiseigenaren maken de overstap naar duurzame alternatieven en één van de meest veelbelovende oplossingen is ‘All Electric Ready’ zijn. Maar wat betekent dit nu eigenlijk?
Een woning die ‘All Electric Ready’ is, is voorbereid op een toekomst zonder aardgas. Dit betekent dat het verwarmingssysteem van de woning is ontworpen om efficiënt te functioneren zonder aardgas als energiebron. De focus ligt hierbij op elektrische verwarmingssysteem, zoals warmtepomp, die duurzaam, milieuvriendelijk en kosteneffectief zijn.
Je woning isoleren hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Binnen een paar eenvoudige stappen krijg je binnen twee werkdagen een heldere prijsindicatie.
Een warmtepomp is een apparaat dat warmte onttrekt aan buitenlucht, grond of grondwater en deze warmte gebruikt om een woon- of bedrijfsgebouw te verwarmen.
Een warmtepomp werkt in een gesloten circuit van buizen gevuld met een vloeistof die verdampt bij lage temperaturen. Compressie verwarmt de vloeistof en geeft warmte vrij die kan worden gebruikt om het gebouw te verwarmen.
Er zijn drie soorten warmtepompen: lucht/water, grond/water en water/water. Lucht/water-warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht, grond/water-warmtepompen halen warmte uit de bodem en water/water-warmtepompen halen warmte uit grondwater.
Warmtepompen zijn energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk en kunnen in combinatie met zonnepanelen zorgen voor energieneutrale gebouwen.
Warmtepompen zijn vaak duurder in aanschaf dan traditionele cv-ketels en vereisen mogelijk bouwkundige aanpassingen.
Warmtepompen maken over het algemeen meer geluid dan traditionele ketels, maar het geluidsniveau verschilt per merk en type. Ook heeft het te maken met de locatie van je warmtepomp.
Warmtepompen hebben regelmatig onderhoud nodig om ze goed te laten werken. Het wordt aanbevolen om eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.
De levensduur van een warmtepomp is meestal zo’n 15-20 jaar, afhankelijk van de fabrikant en het type.
Ja, de aanschaf van een warmtepomp wordt gesubsidieerd via het ISDE-programma. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type en de prestaties van de warmtepomp. Wij helpen u bij uw aanvraag voor uw subsidie, dus u hoeft zich hier geen zorgen over te maken.
Vul het onderstaande formulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte:
Neem direct contact op
Gratis onafhankelijk adviesgesprek