4,9

Subsidie Verduurzamen Woning Doornbos-Linie en Hoge Vucht

Voor wie is het?

Eigenaren van een woning in Hoge Vucht of een woning of appartement in Doornbos-Linie kunnen onder bepaalde voorwaarden subsidie aanvragen voor het verduurzamen van hun woning. Subsidie kan worden aangevraagd voor isolatie, verbetering van ventilatie, installatie van zonnepanelen en overstappen van gas naar elektrisch koken. Dit kan leiden tot een lagere energierekening en een verbeterd wooncomfort.

Aanvragen

Subsidie kan worden aangevraagd tot 31 december 2024. Er is een maximumbudget per wijk vastgesteld, dus het is belangrijk om tijdig een aanvraag in te dienen. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, waarbij de datum van een volledige aanvraag geldt.

Informatiepunten

The Green Experience staat klaar voor de bewoners van Tuinzigt en Hoge Vucht. Hier kunt u ook terecht met vragen over energiebesparing en verduurzaming van uw woning.

Subsidie

Na goedkeuring van uw subsidieaanvraag ontvangt u 75% van het subsidiebedrag. Na voltooiing van de werkzaamheden dient u een verantwoording van de subsidie in te dienen. Bij goedkeuring van de verantwoording ontvangt u de resterende 25% van de subsidie. Bij The Green Experience staan we voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het subsidieaanvraagproces. We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw aanvraag soepel verloopt en dat u het maximale uit de subsidie kunt halen voor het verduurzamen van uw woning.

Contact

Voor vragen over de subsidie of hulp bij het aanvragen ervan kunt u contact opnemen met de Gemeente Breda. Wij bieden u graag ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning en het realiseren van een lagere energierekening en een comfortabeler woonomgeving. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle informatie en assistentie met betrekking tot de subsidie voor het verduurzamen van uw woning in Doornbos-Linie en Hoge Vucht. Neem vandaag nog contact op met The Green Experience voor persoonlijk advies en begeleiding bij uw subsidieaanvraag. We staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Inhoudsopgave

Neem contact op voor jouw Lucht/Water Warmtepomp oplossing.

Ben je klaar om jouw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek hoe je kunt profiteren van de subsidie.

Neem vandaag nog contact op met The Green Experience en laat ons je helpen bij het aanvragen en benutten van deze waardevolle subsidie.

Samen kunnen we jouw huis transformeren naar een energiezuinige en comfortabele omgeving, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wacht niet langer, maar maak nu een afspraak en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Binnen 3 maanden geïnstalleerd

Breed assortiment

Persoonlijk advies

Deskundige installatie en ondersteuning

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Neem vandaag nog contact

Kiezen voor The Green Experience betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij zijn er trots op om onze klanten te helpen bij het realiseren van een groenere toekomst, een woning die niet alleen comfortabeler en energiezuiniger is, maar ook bijdraagt aan een schonere en gezondere planeet voor de volgende generaties.