4,9

Bespaar 25% op een
NIBE warmtepomp

Ontdek de Kracht van NIBE Warmtepomp

NIBE, dé expert op het gebied van warmtepompen met meer dan 40 jaar ervaring. Met ons uitgebreide assortiment moderne en energiezuinige warmtepompen bieden we oplossingen voor elk type woning en energiebehoefte. Of je nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor verwarming, koeling of warm water, wij hebben de perfecte warmtepomp voor jouw behoeften.

Voordelen van The Green Experience

Nemen gratis en vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Vul nu je adres in voor onze gratis huisscan en ontdek de mogelijkheden die The Green Experience jou kan bieden.

Binnen 3 maanden geïnstalleerd

Breed assortiment

Persoonlijk advies

Deskundige installatie en ondersteuning

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Waarom een NIBE warmtepomp?

  1. Ervaring en Expertise: Met meer dan 40 jaar ervaring en duizenden uren aan productontwikkeling is NIBE dé autoriteit op het gebied van warmtepompen. 

  2. Maatwerkoplossingen: De warmtepompen van NIBE zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke woonsituatie en energiebehoeften.

  3. Energiezuinigheid: Dankzij innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen zijn de warmtepompen van NIBE uiterst energiezuinig. 

  4. Compleet Pakket: Bij The Green Experience bieden we een compleet pakket waarbij de warmtepomp van NIBE al geïnstalleerd en operationeel is vanaf €8750. Profiteer van onze expertise en laat ons jouw woning voorzien van een efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem. 

Profiteer nu van de korting

Wil jij ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Maak dan gebruik van onze speciale aanbieding en ontvang 25% korting op een NIBE warmtepomp bij The Green Experience. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.