4,9

Duurzaamheid in kleine Zegge

In het pittoreske Zegge hebben we onlangs een bijzonder project afgerond
Type Woning: Vrijstaand

In het pittoreske Zegge hebben we onlangs een bijzonder project afgerond dat de duurzaamheid naar een hoger niveau tilt. Met trots presenteren we onze installatie van een luchtwater warmtepomp, strategisch geplaatst in het bijhuis van de woning. De warmtepompunit zelf is geïnstalleerd op het dak, waar het harmonieus samengaat met een reeks zonnepanelen. Dit slimme systeem stelt de bewoners in staat bijna volledig zelfvoorzienend te zijn op het gebied van stroom.

Binnen hebben we de oude verwarmingseenheden vakkundig verwijderd en vervangen door de moderne luchtwater warmtepomp, waardoor het comfort in de woning aanzienlijk is verbeterd. Met onze nauwkeurige afwerking zorgen we ervoor dat niet alleen de prestaties van het systeem optimaal zijn, maar ook dat het esthetische aspect niet wordt vergeten.

Naast de installatie van de luchtwater warmtepomp en zonnepanelen hebben wij ook de volgende duurzame oplossingen geïmplementeerd:

  • Duco WTW ventilatiesysteem voor een gezonde en energiezuinige ventilatie van de woning.
  • Een geavanceerd klimaatsysteem voor de slaapkamer, waardoor de bewoners genieten van optimaal comfort en een aangename temperatuur tijdens het slapen.
  • Een thuisbatterij voor de opslag van overtollige energie, zodat deze later kan worden gebruikt wanneer de vraag naar elektriciteit hoog is.

Dit project in Kleine Zegge is een voorbeeld van onze toewijding aan duurzame oplossingen en ons vermogen om de woonervaring van onze klanten te transformeren. Met The Green Experience ben je verzekerd van een milieuvriendelijke en energiezuinige toekomst voor jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen om de stap naar duurzaamheid te zetten.

Neem Contact Op voor Jouw oplossing.

Bent u klaar om uw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?