4,9

Oostzanerdijk in Amsterdam

Door zonnepanelen te integreren in dit nieuwbouwproject, hebben we bijgedragen aan een duurzamere woning en leefomgeving
Type Woning: Appartementen

In Oostzanerdijk hebben we een kleinschalig appartementencomplex getransformeerd met geavanceerde duurzame oplossingen. Door het implementeren van een PVT-warmtepompsysteem en twee lucht/waterwarmtepompen zorgen we voor efficiënte verwarming en koeling in alle appartementen. Dit resulteert niet alleen in een comfortabel binnenklimaat, maar vermindert ook de ecologische impact van het gebouw.

Elk appartement is uitgerust met een WTW-ventilatiesysteem, waardoor een continue toevoer van frisse lucht wordt gegarandeerd en de luchtkwaliteit wordt verbeterd. Deze ventilatie-oplossing draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor de bewoners, terwijl tegelijkertijd energie wordt bespaard.

Het project in Oostzanerdijk illustreert onze toewijding aan het leveren van duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor woningen en gebouwen. Door innovatieve technologieën te integreren, helpen we onze klanten om comfortabeler te wonen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere en duurzamere samenleving.

Neem Contact Op voor Jouw oplossing.

Bent u klaar om uw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?