4,9

Schuifstraat Teteringen

Project Schuifstraat Teteringen: Een Duik in Duurzame Warmte
Type Woning: Vrijstaand

Dit project belichaamt onze toewijding aan maatwerkadvies en innovatieve groene technologieën.

Schuifstraat Teteringen in de Spotlight

Schuifstraat Teteringen is een vrijstaand pand dat we hebben omgetoverd tot een duurzame warmtevoorziening. Met behulp van geavanceerde technologieën en strategisch ontwerp hebben we het pand getransformeerd tot een energie-efficiënte woning.

Warmte uit Moeder Aarde: Aardwarmte

Een van de kernkenmerken van dit project is het gebruik van aardwarmte als energiebron. Door een warmtepomp te installeren, halen we warmte en koude rechtstreeks uit de aarde om het pand te verwarmen. Deze aardwarmte-oplossing is niet alleen efficiënt, maar vermindert ook aanzienlijk de CO2-uitstoot.

Water/Water Warmtepomp voor Optimale Efficiëntie

De water/water warmtepomp speelt een cruciale rol in dit project. Deze technologie maakt gebruik van de thermische energie van de bodem om warmte te genereren voor verwarming, warm tapwater en koelingen. Dit zorgt voor een hoog rendement en draagt bij aan een duurzame energievoorziening en comfort.

Slimme Bodemopslag voor Energieopslag

Om de energie-efficiëntie verder te vergroten, hebben we een slim bodemopslagsysteem geïntegreerd. Dit systeem slaat overtollige warmte op in de bodem tijdens periodes van overproductie en haalt deze op wanneer warmte nodig is. Dit draagt bij aan een constant en stabiel verwarmingsproces.

Zonne-energie (PV) voor Duurzame Elektriciteit

Om het project nog groener te maken, hebben we het dak van het pand uitgerust met zonnepanelen (PV) panelen. Deze panelen vangen zonne-energie op en zetten deze om in elektriciteit. Hierdoor wordt niet alleen het pand van stroom voorzien, maar wordt ook groene energie aan het net geleverd. Er is gebruik gemaakt van Hybride omvormer om in de toekomst te voorzien van een thuisbatterij.

Vloerverwarming Verdelers voor Optimaal Comfort

Om het comfort te verbeteren en een perfect binnenklimaat te creëren, hebben we vloerverwarmingsverdelers vervangen, zodat deze ook voor koeling geschikt zijn. Dit resulteert in een aangename temperatuur het hele jaar door.

Een Duurzame Toekomst: Contacteer Ons

Schuifstraat Teteringen is een lichtend voorbeeld van onze inzet voor duurzaamheid en innovatie. Als u geïnspireerd bent door dit project en de voordelen van duurzame energie wilt benutten, staan we klaar om u te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe uw pand kan worden omgezet in een toonbeeld van groene technologie en efficiëntie. Samen creëren we een schonere en duurzamere toekomst.

Neem Contact Op voor Jouw oplossing.

Bent u klaar om uw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?