4,9

Een Gasloze Toekomst in de Amerikalaan

Lucht/water warmtepomp voor een aangenaam binnenklimaat. (in uitvoering)
Type Woning: Vrijstaand

In Roosendaal hebben we onlangs een project afgerond dat het startschot betekent voor een gasloze toekomst. Door de installatie van een lucht/waterwarmtepomp hebben we de woning in de Amerikalaan volledig gasvrij gemaakt, met opmerkelijke resultaten. Maar dat is nog niet alles. Dankzij ons slimme Smarthome Regelsysteem kan deze woning nu naadloos communiceren met twee verschillende klimaatsystemen, wat bewoners in staat stelt om hun binnenklimaat precies naar wens te regelen.

Het Verhaal van de Amerikalaan

De Amerikalaan is een bijzonder project bestaande uit drie afzonderlijke zones binnen dezelfde woning. Elke zone heeft zijn eigen woonomgeving met unieke temperatuur- en comfortbehoeften. Bij The Green Experience begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, en daarom hebben we ons Smarthome Regelsysteem geïntroduceerd om bewoners volledige controle te geven over het klimaat in elke zone.

Een Gasloze Toekomst Begint Hier

Het project in de Amerikalaan illustreert onze inzet om een gasloze toekomst mogelijk te maken. We willen huiseigenaren de controle en keuzevrijheid geven om een comfortabel, energiezuinig en gasvrij huis te creëren. Het Smarthome Regelsysteem en de lucht/waterwarmtepomp in dit project dragen hieraan bij.

Neem Contact Met Ons Op

Als u meer wilt weten over het transformeren van uw huis naar een gasvrije, groene en energiezuinige woonomgeving, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen op weg naar een duurzame en comfortabele toekomst.

Neem Contact Op voor Jouw oplossing.

Bent u klaar om uw duurzame energievoorziening naar een hoger niveau te tillen?