4,9

Allround technicus verduurzaming

Allround technicus verduurzaming

Omschrijving

Bij The Green Experience geloven wij dat iedereen een bijdrage kan leveren aan een duurzamere toekomst. Is dit ook je drive? Dan is The Green Experience op zoek naar jou om als allround technicus verduurzaming ons team te versterken.

Je draagt bij aan het realiseren van verduurzamingsoplossingen als warmtepompen, WTW ventilatiesystemen, thuisbatterijen, regenwateropvangsysteem e.d.

Wat wij verwachten

We kijken naar jou als persoon en niet alleen naar de papieren. Uiteraard ben je wel technisch sterk, heb je affiniteit met duurzaamheid en meerdere jaren ervaring als techneut of een vergelijkbare functie.

Je hebt een rijbewijs, zodat je in ons compleet uitgeruste elektrische bus kan rijden.

Kun je goed omgaan met mensen, zowel communicatief als sociaal, ben je gemotiveerd en positief ingesteld voor een tevreden klant, dan ben jij het gezicht van ons bedrijf!

Wat bieden wij

  • veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • dagdiensten van ma-vr voor een goede werk- privĂ©balans
  • een salaris dat past bij jouw ervaring
  • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het opdoen van kennis met de benodigde (product)trainingen en cursussen
  • bij goed functioneren een vast dienstverband
  • secundaire arbeidsvoorwaarden met aanvullende vergoedingen zoals vakantiegeld, reiskosten, personeelskorting, telefoon van de zaak
  • bonus- en aandelenregelingen

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Solliciteer nu!

Bij The Green Experience hebben we plek voor gedreven professionals die willen bijdragen aan een groenere toekomst. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons team van experts.